De twee mogen elkaar op dit moment dan wel in de haren vliegen, maar een aantal jaren geleden kocht Afrojack dit prachtige design huis gekocht aan het water in Amsterdam voor Amanda en dochtertje Vegas.

DIt liet Amanda Balk zelf weten. Afrojack heeft hiervoor 635.000,-- euro betaald en uiteraard uit eigen zak. De vraagprijs was 650.000,-- euro

Voor dit geld wonen Amanda en dochtertje Vegas in een luxe design woning met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers plus twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Zonnen kan op het dakterras of achtertuin van 67 vierkante meter, gelegen op het noorden. De woning ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger, gelegen aan een lager gelegen terras met jacuzzi.

De woning beschikt zelfs over een eigen studio met eigen ingang. De auto parkeren is geen probleem, want er is een inpandige garage welke ruimte biedt aan twee auto's. Regeren is vooruitzien en dat heeft hij met deze aankoop laten zien. Heerlijk zo'n vader en ex echtgenoot