Gisteren passeerde de akte bij de notaris, waardoor Albert Verlinde officieel eigenaar werd van het droomappartement aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. Vanaf nu is  hij dan ook echt de buurman van Connie Breukhoven.

Maar Albert heeft het zeer luxe appartement van 185 vierkante meter met een tuin grenzend aan het Vondelpark niet alleen gekocht. De andere koper is namelijk zijn bedrijf Albert Verlinde Holding B.V.

In de akte staat namelijk niet alleen specifiek te lezen dat hij er alleen gaat wonen, maar ook dit: 'Albert Verlinde is vervolgens bij zichzelf te rade gegaan en heeft besloten dat Albert Verlinde Holding toetreedt als koper in het koopcontract'.

De verkoper accepteert daarna dat zowel Albert Verlinde als de Holding samen de kopers zijn van het appartement. Maar daardoor wordt de koopprijs iets hoger dan de vraagprijs van 1.950.000,-- euro

De begane grond en de tussenverdieping van het optrekje is voor 1,1 miljoen gekocht door Albert prive en de tuinverdieping door de Holding voor 875.000,-- euro ofwel in totaal voor 1.975.000,-- euro.

Overigens blijkt ook uit de akte dat Albert en Onno officieel nog altijd getrouwd zijn!