Albert Verlinde en Connie Witteman hadden het flink aan de stok met elkaar en volgens geruchten in Amsterdam zou dit zeker niet de eerste keer zijn geweest.

Maar dit keer bedreigde Albert zijn buurvrouw door het trappenhuis te trekken. Connie heeft dan ook haar advocaat ingeschakeld om te kijken of ze geen aangifte moest gaan doen tegen haar buurman.

Maar de kans dat Albert zijn buurvrouw ook daadwerkelijk onder handen zou gaan nemen is klein, want hij verhuist naar een luxe miljoenenappartement dat hij enige tijd geleden heeft gekocht.

Het appartement, gelegen in het zogenaamde “De Hooch” complex kostte 3.695.000 euro. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 252 vierkante meter. In totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.

Het appartement straalt een en al luxe uit. Albert en zijn man Onno betalen dit miljoenenappartement uit eigen zak, want een hypotheek is niet te vinden.

Kortom: Connie heeft weinig te vrezen en....... wellicht leggen zij binnenkort de ruzie bij nu Albert toch gaat verhuizen. Het glas wijn zou al zijn gedronken.