ZIE HIER DE VIDEO VAN ZIJN LUXE PC HOOFTSTRAAT OPTREKJE

Albert Verlinde heeft zijn zeer luxe dubbele benedenhuis in de PC Hooftstraat in Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 2.950.000 euro. Wanneer het hem lukt om het optrekje op de vraagprijs te verkopen, maakt Albert een financiele klapper.

Hij kocht het zelf in 2015 voor een prijs van 1,1 miljoen euro. Er rust geen hypotheek dus maakt hij kans op een winst van rond de twee miljoen euro.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een prachtige woning met een woonoppervlakte van 184 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Koken kan in de luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping is een balkon aanwezig met prachtig uitzicht over het Vondelpark.

De achtertuin is 170 vierkante meter groot en ligt op het noordwesten. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage van het appartementen complex.

Verder is er uiteraard ook een huismeester aanwezig. Albert heeft dit dubbele benedenhuis te koop, omdat hij samen met zijn echtgenoot Onno Hoes dit miljoenenappartement in Amsterdam heeft gekocht.