Huizen
3 augustus 2017
 

Amanda Krabbe en haar man Harrie Kolen maken vette winst op verkoop van hun penthouse. Zie foto

Het penthouse van Amanda Krabbe en haar man Harrie is verkocht en dat heeft ze zeker geen windeieren opgeleverd....

Een paar weken geleden hebben Amanda Krabbe en haar man Harrie Kolen hun penthouse in Eindhoven met een vette winst verkocht. De verkoopprijs bedraagt 1.550.000,-- euro. Zelf kochten zij het optrekje in juni 2015 voor een prijs van 1,3 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.315.000,-- euro.

Dat betekent dat sij er een winst op hebben gemaakt van 235.000,-- euro. De koper krijgt in ieder geval een penthouse met  een woonoppervlakte van 327 vierkante meter en bestaat uit totaal vier slaapkamers en twee badkamer, waarvan een top design badkamer met ligbad en royale inloopdouche. Vanuit het ligbad is er een werkelijk adembenemend uitzicht over de stad.

Verder beschikt het penthouse over een droomkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur tot aan een gekoelde wijnkast. Op de 30ste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ook een schitterend uitzicht. De auto kan geparkeerd worden de eigen parkeerplaats onder het complex.

Door het hele huis ligt vloerwarming. Zelf wonen zij in deze prachtige villa in Waalre,

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.