Toen Amanda Krabbe en haar huidige echtgenoot Harrie Kolen eind juli dit schitterende penthouse in Eindhoven kochten, dacht iedereen dat zij dit zouden verruilen voor de prachtige villa van Harrie in Waalre. Maar niets blijkt minder waar.

Zij kozen ervoor om in de villa in Waalre te gaan wonen en begrijpelijk, want hier vinden ze natuur en schoonheid en is leuker voor als de kinderen van Amanda er in het weekend zijn. Harrie en Amanda besloten daarom hun penthouse te gaan verhuren.

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 327 vierkante meter en bestaat uit totaal vier slaapkamers en twee badkamer, waarvan een top design badkamer met ligbad en royale inloopdouche. Vanuit het ligbad heeft men een werkelijk adembenemend uitzicht over de stad.

Verder beschikt het optrekje over een droomkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur tot aan een gekoelde wijnkast. Op de 30ste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ook een schitterend uitzicht. De auto kan geparkeerd worden de eigen parkeerplaats onder het complex.

Zij zouden er inmiddels in geslaagd zijn een huurder te vinden voor een huurprijs van rond de 5000,-- euro per maand, exclusief vaste lasten.