Even was het groot nieuws dat Justin Bieber een penthouse zou hebben gekocht aan de Dam in Amsterdam. Helaas voor zijn Nederlandse fans is deze droom uiteen gespat en komt Justin dus niet in Amsterdam wonen.

Dat betekent wel dat zijn penthouse gewoon weer te koop staat. Nou ja gewoon, het moet wel een slordige 24,7 miljoen euro kosten. Maar dan heb je ook wat. Het penthouse is gelegen op de zevende, de achtste en de negende verdieping van het complex met de naam 'Dam 3'. De totale woonoppervlakte waar je de beschikking over krijgt is maar liefst 1047 vierkante meter.

Totaal bevinden er zich in het penthouse vier slaapkamer en 3 badkamers. Ieder vertrek is een lust voor het oog. Kijk maar eens naar de absurd luxe keuken of het prachtige terras, van waar af de koper straks op de Dam kan kijken .

Daar komt nog bij dat de koper beschikt over een 5 sterren residential services van het tegenover gelegen Grand Hotel Krasnapolsky. Denk hierbij aan 7 dagen per week de beschikking hebben over een concierge, de auto wordt voor je weggezet, schoonmaakdiensten, een prive butler service en catering.

Kortom: een droom ,die voor velen een droom zal blijven.