Vorig jaar oktober overleed topontwerper Jan des Bouvrie. De man die de kleur wit in Nederland accent gaf. Jan was toonaangevend tot op de laatste dag van zijn leven.

In 2011 kocht hij een pand in Oud West in Amsterdam voor de prijs van 885.000 euro. Het betrof een pand met drie woonlagen. Het pand door Jan geheel gerenoveerd en gesplitst in drie top appartementen die Jan weergaloos inrichtte.

Een van de drie appartement staat nu te koop voor 500.000 euro. Alleen weet niemand dat de eigenaar de overleden Jan des Bouvrie is. Het appartement is een lust voor het oog en zal zeker snel worden verkocht.

Voor het geld krijgt de koper een driekamerappartement met een woonoppervlakte van 66 vierkante meter. Er zijn twee slaap- en 1 badkamer.

Koken kan in de luxe open keuken met eethoek en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Verder is er een balkon waar de hele ochtend kan worden genoten van de zon.

Er is ook een mogelijkheid voor het maken van een derde slaapkamer.  Het appartement is omgetoverd tot een pareltje zoals alleen Jan des Bouvrie dat kon.