En dan te bedenken dat de komiek begon op een vraagprijs van 195.000,-- euro. Of de totale prijsverlaging van inmiddels 82.500,-- euro genoeg is om een koper te vinden, dat zal de komende tijd duidelijk worden.

De nieuwe vraagprijs betekent wel dat Andre van Duin van een aardige winst afgegleden is naar een verlies. Zelf kocht het zijn weekendhuis in juli 2006 voor een prijs van 120.785,-- euro. Een hypotheek had Andre niet nodig.

De winst is dus in rook opgegaan en de vraag is nu nog slechts hoe groot het verlies zal zijn. De reden dat van Duin het optrekje verkoopt, is omdat hij door zijn drukke agenda vrijwel geen tijd meer heeft om er naar toe te gaan.

Wat krijgt de koper voor zijn geld? De koper  krijgt een woning met een totale woonoppervlakte van 89 vierkante meter. In totaal bestaat het weekendhuisje uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Uiteraard is het huisje omgeven door een tuin, De achtertuin is maar liefst  396 vierkante meter ( 12 meter diep en 33 meter breed). Deze is gelegen op het zonnige zuiden.

In de woonkamer bevindt zich een gezellige houtkachel en het hele huis is voorzien van een vinylvloer. Een zonneterras ontbreekt overigens ook niet. Hoe leuk het ook is om er te verblijven, het is niet toegestaan om er permanent te wonen.