Bijna op de kop af twee jaar geleden kocht Melisa Schaufeli, de partner van Andy van der Meyde, dit huis in Apeldoorn als een bouwval. Ze knapte het helemaal op en trok er met haar gezin zes maanden geleden in. En toen sloeg gelijk ook de verveling toe.

'Ik wil een nieuwe stap. Ik vind het een beetje saai', liet zij Shownieuws weten. En zette het huis, dat dus niet van Andy is, te koop voor een bedrag van 539.500,-- euro. Zelf kocht ze het in oktober 2014 voor een bedrag van 190.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 198.000,-- euro.

Onbekend is hoeveel geld er in de verbouwing is gestoken, maar een winst van 2 ton euro moet er toch wel inzitten. De kopers krijgt een prachtig totaal gerenoveerde villa met een woonoppervlakte van 178 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De woonkeuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en er is een tuin/ eetkamer met openslaande deuren naar de tuin.

De villa is gelegen aan de bosrand en ligt aan het water. De achtertuin is 360 vierkante meters groot. Verder is er nog een bijgebouw en biedt de oprit plaats aan twee auto's.