Andy en Melisa, bekend van de soap, houden op zaterdag 17 december open huis in hun villa aan de Waterloseweg in Apeldoorn. De villa staat te koop voor een bedrag van 539.500,-- euro, maar tot op heden is het stel er niet in geslaagd om een koper te vinden.

Dan maar iedereen uitnodigen voor een kopje thee of koffie , in de hoop dat er dan een koper wordt gevonden. Melisa kocht de villa twee jaar geleden voor een bedrag van 190.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 198.000,-- euro.

Voor hoeveel geld zij de villa heeft laten verbouwen is niet bekend,  maar bij verkoop zal er een mooie winst worden gescoord. De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 178 vierkante meter. Het optrekje kent in totaal 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De woonkeuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er een achtertuin van maar liefst 30 vierkante meter en een parkeerplaats voor twee auto's. Genoeg aanleiding om zaterdag 17 december eens een kijkje te nemen.