Al sinds vorig jaar oktober proberen Andy en Melisa een koper te vinden voor hun huis in Apeldoorn. Al die tijd bleef de vraagprijs hangen op een niveau van 539.000,-- euro. Melisa, op wiens naam het huis staat, kocht het voor een prijs van 190.000,-- euro,

Ze dacht ze hiermee wel een klappertje te maken. Ze nam er ook een hypotheek op van 190.000,-- euro en stak er vervolgens geld in om het helemaal op te knappen. Hoeveel geld is niet bekend. Een koper kwam helaas niet opdagen.

Begin van dit jaar besloot ze om de achterkant uit te bouwen, waardoor er niet alleen een hele grote woonkeuken is ontstaan, maar ook een prachtige serre met glazen vouwwand. Om die reden heeft ze eerst het huis uit de verkoop gehaald, om deze vandaag weer te koop te zetten, maar wel tegen een vraagprijs van 639.000,-- ofwel een ton euro hoger.

De koper krijgt een prachtig totaal gerenoveerde villa met een woonoppervlakte van nu 244 vierkante meter. Was voor de verbouwing 178 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De woonkeuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en er is een tuin/ eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De villa is gelegen aan de bosrand en ligt aan het water. De achtertuin is 360 vierkante meters groot. Verder is er nog een bijgebouw en biedt de oprit plaats aan twee auto's.