Toen Melisa dit pand in Apeldoorn twee jaar geleden kocht voor een prijs van 190.000,-- euro, dacht ze hiermee wel een klappertje te maken. Ze nam er ook een hypotheek op van 190.000,-- euro en stak er vervolgens geld in om het helemaal op te knappen.

Hoeveel geld zij er in heeft gestoken is niet bekend, wel dat ze haar optrekje al sinds vorig jaar oktober te koop heeft staan voor een bedrag van 539.000,-- euro. Het staat vast dat zij hiermee best wel een aardige winst zal maken.

Maar dan moet er wel een koper komen opdagen en dat is nu precies het probleem. Alhoewel het huis niet van Andy is, wil hij nu samen met Melisa snel van het pand af. Natuurlijk ook om daarmee hun eigen geld er weer uit te kunnen halen.

De koper krijgt een prachtig totaal gerenoveerde villa met een woonoppervlakte van 178 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De woonkeuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en er is een tuin/ eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De villa is gelegen aan de bosrand en ligt aan het water. De achtertuin is 360 vierkante meters groot. Verder is er nog een bijgebouw en biedt de oprit plaats aan twee auto's.