Vier jaar geleden was Anna Drijver bereidt om verlies te pakken op haar tweekamer appartement in Amsterdam Oud Zuid. Op een vraagprijs van 219.000,-- euro lukte het haar niet om een koper te vinden.

Nu vier jaar later heeft zij haar optrekje in recordtijd verkocht en ook nog eens met een leuke winst. De vraagprijs lag op 300.000,-- euro, maar Anna zou haar appartement voor rond de 315.000,-- hebben verkocht.

Anna kocht haar appartement in haar vrijgezellentijd in december 2009 voor een prijs van 201.000,- euro en nam een hypotheek van 279.000,- euro. Op basis van de hypotheek zou ze dus winst hebben gemaakt van zo'n 36.000,-- euro. Daar zal ze zeker een fles champagne voor hebben ontkurkt.

De koper krijgt in ieder geval een tweekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 51 vierkante meter, bestaande uit 1 slaap en 1 badkamer. Het appartement ligt op de tweede verdieping. Ook is er een zolder van 16 vierkante, die op de vierde verdieping ligt.

Er is een ruime keuken met inbouwapparatuur en zonnen kan op het kleine Franse balkonnetje. Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig van de gemeente Amsterdam. Zelf woont ze samen met haar gezin in een ander huis in Amsterdam.