Zo slecht gaat het niet met influencer Anna Nooshin. Zij heeft haar huizenbezit in Rotterdam uitgebreid met de aankoop van twee appartementen voor een totaal bedrag van 520.000 euro.

Anna betaalde het bedrag met eigen geld. Ze had dus geen euro hypotheek nodig. Het eerste appartement kocht ze voor een prijs van 255.000 euro, terwijl de vraagprijs op 239.000 euro lag.

Dit appartement heeft ze inmiddels verhuurd voor een prijs van 1195 euro per maand. De huurder krijgt hiervoor een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 74 vierkante meter.

De keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, grenst aan de woonkamer. Verder is er een terras en is het mogelijk een parkeerplaats te huren.

Het appartement, dichtbij het winkelcentrum Zuid Plein, ligt op de 11e etage en heeft zelfs in de verte uitzicht op de Rotterdamse haven. Het tweede appartement dat Anna kocht is hier te bewonderen!

Eerder kocht ze dit opknappertje in Rotterdam en heeft ze nog een luxe optrekje in Amsterdam. Zelf woont Anna samen met haar vriend in het luxe van Stolkpark in Den Haag.