In 2017 kocht modeblogster en presentatrice Anna Nooshin een leuk appartement in hartje Jordaan in Amsterdam voor de prijs van 321.238 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 527.000 euro.

Of zij hier blijft wonen is twijfelachtig, omdat haar vriend Nassim haar ten huwelijk heeft gevraagd en hij op dit moment zijn kapitale pand in Den Haag laat omtoveren tot een droompaleis.

Lijkt dus logisch Anna daar straks met hem gaat wonen. Desondanks heeft zij een tweede hypotheek op haar appartement laten vestigen van 268.000 euro, zodat de totale hypotheek nu 795.000 euro bedraagt.

Het appartement, wat zich bevindt in een monumentaal schoolgebouw, heeft een woonoppervlakte van 72 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers e 1 badkamer.

De luxe keuken, met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Luxe is ook dat het appartement is voorzien van vloerverwarming, zodat Anna ook 's winters geen koude voeten heeft.

Uiteraard is er ook een balkon aanwezig. Voor de auto is een parkeervergunning nodig.