In nog geen twee maanden tijd heeft PowNed radio presentatrice Chazia Mourali, die we ook nog kennen van De Zwakste Schakel en Char het Medium, haar appartement in Amsterdam Zuid weten te verkopen met een vette winst.

KORTING

De vraagprijs was 995.000 euro, maar ze heeft het appartement verkocht voor 940.000  euro. Alhoewel Chazia 55.000 euro heeft moeten toegeven op de vraagprijs, scoort ze toch een prachtige winst.

WINST CHAZIA MOURALI

Zelf kocht ze het optrekje in 2016 voor 615.000 euro en op het appartement rust geen euro hypotheek. Ze kan dus een vette winst van maar liefst 325.000 euro op haar bankrekening laten bijschrijven.

INDELING APPARTEMENT

Wat krijgt de koper voor zijn geld?  Het appartement, dat is gelegen op de 2e verdieping en bereikbaar is per lift, heeft een woonoppervlakte van 101 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en één badkamer

 De ruime woonkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement  is zeer licht en heeft een prachtig uitzicht over het Minervaplein. Het gebouw zelf is een gemeentelijk monument.