Voormalig presentatrice Chazia Mourali heeft haar huis te koop gezet.

HOE IS HET MET CHAZIA MOURALI VAN DE ZWAKTSTE SCHAKEL EN CHAR?

Toen presentatrice Chazia Mourali het programma De Zwakste Schakel presenteerde, vonden veel kijkers haar maar een bitch. Zij werd later opgevolgd door Bridget Maasland, die deze bijnaam ook eer aan deed.

Later presenteerde Chazia het veel bekeken programma Char, het Medium. Tegenwoordig werkt ze voor PowNed op radio 1, waar ze het opinieprogramma Goed Ingelichte Kring presenteert. Een interview dat zij hield met een Oekraiense pianiste over de oorlog in haar land, won in 2022 zelfs een prijs voor het radiomoment van het jaar. Daar mag Chazia uiteraard zeer trots op zijn.

CHAZIA MOURALI ZET APPARTEMENT TE KOOP

Op dit moment heeft ze haar statige en luxe appartement in Amsterdam Zuid te koop gezet voor een vraagprijs van 995.000 euro.

WINST

Zelf kocht ze het optrekje in 2016 voor 615.000 euro en betaalde het met eigen geld. Er gloort dus een winst van 310.000 euro aan de horizon. Het appartement, dat is gelegen op de 2e verdieping en bereikbaar is per lift, heeft een woonoppervlakte van 101 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. De ruime woonkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het appartement  is zeer licht en heeft een prachtig uitzicht over het Minevaplein.

Het gebouw zelf is een gemeentelijk monument.

Bekende Buren in Amsterdam Zuid

De koper kan genieten van diverse bekende buren in Amsterdam Zuid. Zo kan hij of zij Nicolette van Dam en Bas Smit met hun verbouwing feliciteren.