Huizen
19 maart 2014
 

Appartement Eva Jinek te koop. Zie foto's

AMSTERDAM (NH) - Het appartement in Amsterdam Centrum waar Eva Jinek tot voor kort samenwoonde met haar grote liefde Freek Vonk, staat sinds kort te koop.

Eva Jinek en haar vriend Freek Vonk hebben het op dit moment helemaal naar hun zin in hun dubbele bovenhuis aan de Amsteldijk in Amsterdam.  Niet verwonderlijk, want dit huis heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

En dat is even wat anders dan het appartement van Eva in het hartje Amsterdam waar zij eerst woonden. Dit appartement, gelegen in een voormalig fabrieksgebouw, had een woonoppervlakte van maar 87 vierkante meter.

Het appartement staat sinds kort te koop voor een vraagprijs van 450.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een appartement bestaande uit twee kamers, waaronder een slaapkamer en een badkamer met bad en douche. Er is een luxe keuken met alles er op en er aan.

Handig is ook dat je geen parkeerprobleem hebt, want er is een inpandige parkeergarage aanwezig, en dat Koninklijk Theater Carre op loopafstand ligt!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.