Marly van der Velden hoeft na een eerdere mislukte verkoop niet langer meer op zoek te gaan naar een nieuwe koper, want die heeft ze gelukkig in korte tijd weten te vinden. De verkoopprijs zou liggen rond de 200.000,-- euro.

Dat betekent op basis van haar hypotheek van 228.304,-- euro een verlies van 28.000,-- euro. Maar Marly zag echt blij zijn met de verkoop, want de mislukte verkoop had best wel vervelende gevolgen. Zo moest Marly het huurcontract van haar huurder opzeggen, waardoor ze extra kosten en opbrengsten miste.

Dat is gelukkig achter de rug De koper die nu is afgehaakt had er een prijs van 2 ton euro voor over, 5000,-- euro boven de toenmalige vraagprijs. Wat krijgt de koper voor zijn geld? De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 42 vierkante, bestaande uit 1 slaap- en 1 badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Enige nadeel voor de koper is wel dat de vloer in de woonkamer en keuken niet voldoen aan de eisen die zijn gesteld in de splitsing akte van het pand.