Prins Jaime de Bourbon de Parme, die met zijn vrouw en dochter in Rome woont, zal best wel verheugd hebben gereageerd toen hij hoorde dat er een koper was gevonden voor zijn appartement aan de Krom Boomssloot in het centrum van Amsterdam.

Het appartement heeft wisselend een paar jaar te koop en te huur gestaan. De laatste vraagprijs bedroeg 545.000,-- euro. Zelf kocht de prins het optrekje in 2002 voor een prijs van 435.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 490.000,-- euro.

Het appartement zou zijn verkocht rond de vraagprijs en dat levert de prins toch nog een leuke winst op van een halve ton euro. De koper krijgt voor dit geld een appartement met een totale woonoppervlakte van 86 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

Er is Frans balkon op het zuiden, waar het goed vertoeven is. De keuken is luxe en modern en van alle gemakken voorzien. Door het hele appartement ligt een eiken houten parketvloer. Het grootste pluspunt is dat het optrekje beschikt over een eigen garage, welke plaats biedt aan 1 auto.