Hier hoopte hij zijn rust te vinden en de breuk met Sylvie te kunnen verwerken. Op dat moment kon hij nog niet bevroeden dat hij niet veel later als een blok zou vallen voor Sabia Boulahrouz, jarenlang de beste vriendin van zijn ex Sylvie.

Met haar is Rafael kort geleden verhuist naar een droomvilla aan de Alstar rivier in Hamburg, Bekendeburen ontdekte dat het appartement van Rafael weer te huur is gezet voor een kale huur van 5200,-- euro per maand.

Daar komen nog ongeveer 700,-- euro extra kosten bij. En wil je een plaats in de garage hebben voor je auto, dan komt er nog eens 150,-- euro per maand bij. Ook moet de huurder een provisie betalen aan de makelaar die de maisonnette verhuurd.

De provisie  bedraagt maar liefst 12.733,-- euro, een bedrag dat Rafael waarschijnlijk ook heeft moeten betalen. Voor al dat geld krijg je een maisonnette met een totale woonoppervlakte van 260 vierkante meter.

Het appartement beschikt over 3 kamers en twee badkamers. Het hele optrekje is voorzien van vloerverwarming en op de vloeren ligt eikenparket. Leuk object voor de fans van Rafael!