Arie Boomsma heeft recent een wel heel bijzonder pand gekocht. Hij kocht voor 885.000,-- euro een voormalige Boeddhistische tempel in Amsterdam in de Plantage buurt. Het huis straalt helemaal Zen uit en dat past naadloos bij Arie.

Hij bleef wel zakelijk, want de vraagprijs van zijn nieuwe optrekje bedroeg 899.000,-- euro. Arie heeft op zijn nieuwe pand een hypotheek laten vestigen van 900.000,-- euro. Hiervoor krijgt hij een benedenwoning met een woonoppervlakte van 155 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Bijzondere aan het pand is dat het een voormalige Boeddhistische tempel is. Dat zal Arie zeker hebben aangesproken. Uiteraard is het helemaal gerenoveerd tot een woonhuis.

De keuken is hyper modern en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De eetkamer heeft een schuifdak. Als Arie deze opent, dan verandert de eetkamer in een patio. Heerlijk is ook dat de badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Het voorportaal van de woning kan dienen als parkeerplaats voor de auto. Het optrekje van Boomsma is op een steenworpafstand gelegen van zowel de dierentuin Artis alsmede het Koninklijk Theater Carre.