TV presentator Art Rooijakkers, bekend van BB Vol Liefde, Art Over de Vloer en die de nieuwe reeks van Expeditie Robinson samen met Nicolette Kluijver gaat presenteren, heeft een paar weken geleden dit bijzonder leuke en luxe dubbele benedenhuis in Amsterdam gekocht.

Het optrekje, waar haar wellicht met zijn nieuwe vriendin Karlijn Gudden gaat samenwonen, kocht hij voor 1.252.252 terwijl de vraagprijs op 1.185.000 euro lag. Art wilde het blijkbaar dus zo graag hebben, dat hij bereid was om ruim 67.000 euro meer te betalen.

Tevens liet hij er een hypotheek op vestigen van 1.350.000 euro. Zijn oude huis is verkocht, maar nog niet bij de notaris gepasseerd. Wat heeft Art voor zijn ruim 1,2 miljoen euro? De woonoppervlakte bedraagt 150 vierkante meter.

Er zijn 2/3 kamers, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeelt over een souterrain en 1ste verdieping. Koken kan in de luxe open keuken die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook van een kookeiland.

Tegenover de keuken bevindt zich het eetgedeelte en aan de achterzijde van het huis ligt de hoofdslaapkamer. Tevens bevinden zich er twee kamers in het souterrain. De woning heeft deels vloerverwarming en deels radiatoren.

Art zijn woning bevindt zich in het centrum aan vaarwater en aan de rand van De Pijp en Oud Zuid. Hier gaat hij weer aan een nieuwe hoofdstuk in zijn leven beginnen!