Recent had voetballer Teun Koopmeiners alle reden tot juichen, toen hij met zijn ploeg Atalanta in de finale van de Europa League het Duitse Bayern Leverkusen versloeg. Deze waren in de Duitse competitie ongeslagen.

EK VOETBAL

Teun zal op zeker komende EK Voetbal in Duitsland deel uit gaan maken van het Nederlands Elftal. Net zo bijzonder als de winst van de Europa League was, is zijn aankoop in Alkmaar van deze bijzondere villa.

VILLA ROSMADE

Bijzonder omdat deze villa een van de eersten in Nederland zou zijn die van beton werd gebouwd. Dan hebben we het over begin 1900. De villa is in Alkmaar, waar Teun meerdere huizen bezit, bekend als "Villa Rosmade" en een gemeentelijk monument.

KOOPSOM

De voetballer kocht dit bijzondere optrekje voor een koopsom van 1.825.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van twee miljoen euro. Het heeft een woonoppervlakte van 304 vierkante meter en telt in totaal acht kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.

Ligt op loopafstand van het centrum van Alkmaar. Uiteraard is Teun zich bewust van energiebesparing, want onlangs heeft hij van de gemeente toestemming gekregen voor het uitbreiden en verduurzamen van de villa.

ga voor meer voetbalnieuws naar voetbalflitsen.nl