Voor welke prijs is nog niet bekend. Zeker is wel dat winst er niet in zit voor Babette en haar ex man Bas Westerweel. De laatste vraagprijs was 429.000,-- euro en dat betekent al een verlies.

Zelf kochten Babette en Bas het huis in mei 2010 voor een prijs van 400.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 435.000,-- euro. Babette en Bas hebben het huis in de verkoop gezet omdat het op hun beider naam stond en zij inmiddels gescheiden zijn.

De koper krijgt in ieder geval een zeer leuk en knus huis met een totale woonoppervlakte van 174 vierkante meter. In totaal beschikt het huis over 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 badkamers en een sauna.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen plus een vliering. Aan de zij-voor- en achterkant wordt het huis omgeven door een tuin. De achtertuin is 275 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten.

Babette zal dus best wel met pijn in haar hart het huis hebben verlaten. Zij woont inmiddels met haar kinderen in een huurhuis in Soest, waar overigens ook haar vader Herman van Veen woont.

Hoe leuk en knus haar huis was, is terug te zien op de foto's!!