Zijn droomvilla op het exotische eiland Curacao staat nu iets meer dan vier maanden te koop voor een prijs van 2,2 miljoen euro. Maar al die tijd is Golden Earring zanger Barry Hay er niet in geslaagd om een koper te vinden.'

Hij heeft dan ook besloten om de prijs te verlagen naar iets meer dan 2 miljoen euro ofwel Barry geeft een korting van rond de 116.000,--euro. Blijkbaar heeft hij haast. De verkoop heeft overigens niets te maken met het feit, dat hij terug zou willen gaan naar Nederland.

Barry heeft aangegeven juist op het eiland te willen blijven wonen en een ander huis te willen kopen. Wellicht dat dit wel lukt met deze verlaging. De koper krijgt in ieder geval een prachtige villa op een unieke lokatie.

De totale woonoppervlakte bedraagt 715 vierkante meter en in totaal beschikt het optrekje van Barry over 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De villa biedt volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, maar het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt. Dit omdat het op een resort ligt.

Vanuit de masterbedroom kijk je op je prive zwembad en de Caribische Zee. Natuurlijk ontbreekt de inloopkast niet en via deze kast kom je in de ensuite luxe badkamer, een van de vijf.  De keuken heeft een keukeneiland en een L vormige bar. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.