In 2006 kocht Golden Earring zanger Barry Hay zijn stuk grond op het eiland Curacao. Hier zou hij zijn droompaleis laten bouwen en gaan genieten van zijn pensioen. Dat doet hij ook, maar desondanks heeft Barry zijn miljoenenvilla op Curacao te koop gezet.

De vraagprijs ligt iets onder de 2,2 miljoen euro, maar daar krijgt de koper dan ook een schitterende villa voor, van waaruit je uitzicht hebt op de Caribische Zee. De inrichting is om je vingers bij af te likken en het ene vertrek is nog mooier dan het andere.

De totale woonoppervlakte bedraagt 715 vierkante meter en in totaal beschikt het optrekje van Barry over 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De villa biedt volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, maar het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt. Dit omdat het op een resort ligt.

Vanuit de masterbedroom kijk je op je prive zwembad en de Caribische Zee. Natuurlijk ontbreekt de inloopkast niet en via deze kast kom je in de ensuite luxe badkamer, een van de vijf.  De keuken heeft een keukeneiland en een L vormige bar. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De tuin is aangelegd onder architectuur aangelegd. Waarom Barry zijn droompaleis in de verkoop heeft gezet is niet bekend.