Het moet voor velen toch een verrassing zijn dat bondscoach Ronald Koeman Bart Verbruggen, uitkomend voor de Engelse club Brighton & Hove waar ook Joel Veltman speelt, heeft gekozen als eerste keeper tijdens het EK Voetbal in Duitsland.

KOOPSOM KROT BART VERBRUGGEN BREDA

Wellicht dat hij dit zelf niet had gedacht en om die reden recent een opknappertje in Breda heeft gekocht om zijn vrije tijd door te komen. Hij kocht dit pandje voor 340.000 euro en betaalde het met eigen geld.

HUIDIGE INDELING

De woonoppervlakte bedraagt 101 vierkante meter en in totaal bestaat deze krot op dit moment uit vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. Dit alles verdeelt over drie woonlagen.

Er is nog een achtertuin van 66 vierkante meter, gelegen op het oosten. Over de keuken hebben we het maar niet. Het is overigens tegenwoordig erg in trek om opknappertjes te kopen, deze helemaal verbouwen en daarna met winst te verkopen.

ENERGIELABEL F

Bart zal zeker ook wat aan het energielabel doen, want op dit moment kent de krot het energielabel F, de op een na laagste ofwel een energievreter. Als alles af is, kan Bart een mooie winst scoren op deze aankoop. 

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl