Bauke Mollema behoort al een aantal jaren tot de grootverdieners van het peleton en dan heeft hem zeker geen windeieren gelegd.Hij verdient miljoenen en om die reden verruilt hij Leeuwarden voor het fiscaal vriendelijke vorstendom Monaco.

Daar kun je je overigens slechts laten inschrijven als je echt geld hebt en dat is bij Mollema het geval. Om die reden heeft hij zijn eengezinswoning te koop gezet voor een bedrag van 309.000,-- euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2011 voor 287.500,-- euro en nam er een hypotheek op van 399.000,-- euro.

Op basis van de hypotheek zal Bauke een ton euro verlies moeten slikken, maar zal hij als grootverdiener niet echt van wakker liggen. De koper krijgt een huis met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter met in totaal 5 kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen  Verder is er een open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en de auto parkeren kan voor de deur. Het huis heeft een achtertuin van 38 vierkante meter en is gelegen op het noordoosten.

Het huis zelf ligt in het gezellige stadscentrum van Leeuwarden.