Er komen steeds meer verhalen over Studio Sport icoon Mart Smeets. Hij zou zich meerdere malen schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Een term die tegenwoordig de media beheerst.

Is Mart Smeets arrogant?

Mart Smeets, meester in interviews en legendarisch verslaggever van de Tour de France ,wordt door velen omschreven als arrogant en moeilijk benaderbaar. Maar ja, dat zijn veel bovenmatige vakmensen.

Mart geniet overigens al langere tijd van zijn pensioen en zwemt in het geld. Hij zal zich daarom ook niet al te druk maken over alle verhalen over zijn gedrag. Dat is anders voor zijn ex-collega Tom Egbers. Bekendeburen dook in even in de boeken van Mart en zag een verrassende uitkomst.

Dit is het vermogen van Mart Smeets

Mart is eigenaar van het bedrijf Mitch Communicatie B.V. enĀ  volgens de laatst gedeponeerde jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel van 2021 bedroeg het eigen vermogen een dikke 1,9 miljoen euro.

Waar woont Mart Smeets?

Maar dat is niet het enige. Jaren geleden kocht hij in Haarlem een pand voor rond de 295.000 euro. Het huis van Mart Smeets wordt op dit moment getaxeerd op 2,4 miljoen euro ofwel het pand van Mart verbergt een overwaarde van zeker 2.1 miljoen euro.

Bij elkaar opgeteld heeft Mart Smeets dus een vermogen van zo'n vier miljoen euro. Kassa!

Leuk toeval, de huidige presentator van Studio Sport, Sjoerd van Ramshorst woont ook in Haarlem en wel in deze statige woning.