In de ontketende heksenjacht op mannen die zich zeer ondeugend hebben gedragen, is nu NOS sportcommentator Tom Egbers aan de beurt. Ook zijn vrouw JankeĀ  heeft de gevolgen hiervan mogen ondervinden. Zij trad af als bobo van de Stichting "Mores" waar alle aanmeldingen binnenkomen van grensoverschrijdend gedrag.

En al is de klacht 100 jaar oud, de stichting springt erop evenals de roddelkrant de Volkskrant. Maar goed; Tom en zijn vrouw proberen nu hun rust te vinden in de twee onder 1 kapwoning in het Gooische plaatsje Huizen, waar ook Linda de Mol woont.

Tom en Janke kochten deze twee onder 1 kapwoning in 2020 voor 9 ton euro, nadat zij met een winst van 1,5 miljoen euro hun huis in Amsterdam hadden verkocht. Op de woning in Huizen lieten zij een hypotheek vestigen van iets meer dan 980.000 euro.

Het optrekje, gelegen in een schilderachtig straatje, heeft een woonoppervlakte van 220 vierkante meter en telt 5 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken is zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Uiteraard is de tuin riant.

Buiten deze woning bezitten Tom en zijn voruw nog een appartement in Amsterdam, die zij in 2021 kochten voor 530.000 euro. Betaalt vanuit de winst van de verkoop van hun huis in Amsterdam.