Hoewel het RIVM van alles probeert om zelfs de meest simpele fatsoensnorm, zoals het geven van een hand,te verbieden kon Beau van Erven Dorens zijn manieren gisteravond niet langer onderdrukken en gaf zijn gast Lil Kleine een hand.

Je begrijpt het: iedereen valt nu over onze talkshow maestro heen. Beau en Lil zouden gisteravond miljoenen virussen en bacterieen hebben uitgewisseld. Zo komen we natuurlijk nooit van dat vervelende virus af.

Tot zover Beau. Nu dit; in Zuid Europese landen zoals Potugal geven mensen elkaar bij iedere ontmoeting een hand. Het is een teken van respect en goede manieren. Je ziet gelijk of iemand wel of niet goed is opgevoed.

Maar Portugezen, en zeker niet in de Algarve, zijn niet met bosjes tegelijk gesneuveld. Sterker nog; het aantal besmettingen zijn daar zelfs te verwaarlozen.

En nog een waarschuwing: desinfecteer middelen kunnen weer vergiftigingen veroorzaken. Dat je het maar weet. En ach, Beau kon gisteravond gewoon even niet zijn fatsoensnormen onderdrukken en zal daar de gevolgen van moeten onderviinden.

Worden deze dieren onze redders in de strijd tegen corona?