Na de verkoop van haar boerderij in Midwolda voor slechts 415.000,-- euro bleef zangeres Imca Marina achter met een restschuld van 1,2 miljoen euro. Maar wie denkt dat zij nu in een tentje in de bossen woont, vergist zich want Imca woont alweer een andere woonboerderij in het plaatsje Hem in Noord Holland.

Ze huurt deze boerderij voor een bedrag van 2000,-- euro per maand en daar komen uiteraard de vaste lasten nog bij.  Voor dit geld heeft zij een optrekje met een woonoppervlakte van 287 vierkante meter. De boerderij heeft in totaal acht kamers waaronder o.a. 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan Imca in de zeer luxe keuken die van alle gemakken is voorzien. Er is zelfs een sauna aanwezig en de woning is ook nog eens voorzien van een vloerverwarming.

Het is dus niet overdreven om te stellen dat zij als een vorstin woont, maar wel met een schuld die zij vrijwel zeker nooit kan terugbetalen. Imca voert daarover wel gesprekken met de bank, maar daar is op dit moment niets over bekend.

Wel bekend is, dat de bank die de opdracht gaf om de boerderij in Midwolda op de veiling te verkopen, inmiddels akkoord is gegaan met een verkoopprijs van 415.000,-- euro.