In de biografie van Mark Koster over John de Mol zijn de vermeende losse handjes van Johnny de Mol nog het meest bijgebleven. Hij zou zijn voormalige vriendin Shima Kaes behoorlijk hebben toegetakeld.

Zij deed dan ook aangifte tegen Johnny en eigenlijk werd het daarna stil rond de zaak. Maar in het geruchtencircuit deed wel ineens het verhaal de ronde, dat het Openbaar Ministerie officier van Justitie Ferry van Veghel op de zaak had gezet.

Dat deed alle bellen rinkelen, want dit is niet zomaar een Officier van Justitie. Tot en met 2019 stond hij bekend als  'landelijk terrorisme- officier'.

Heeft het OM een van haar zwaarste officiers op Johnny de Mol gezet? Tijd om even te bellen. Volgens een woordvoerder van het OM klopt dit niet.

Wanneer de zaak tegen Johnny voor komt is nog altijd niet bekend. 'De zaak is nog altijd in onderzoek, dus is er nog niets bekend over een datum', aldus de woordvoerder.

Er bestaat dus nog altijd een kans dat de Mol jr de dans ontspringt. Maar even terugkomend op Ferry van Veghel. Volgens Mark Koster, auteur van het boek over John de Mol, is Veghel coordinator van deze zaak.

Dus het OM zet niet zomaar iemand op de zaak. Wordt zeker nog vervolgd.