De mooiste keukens staan bekend om het gebruik van luxe materialen

Wat een keuken van een bekende Nederlander zo mooi en gewild maakt? Dat is toch wel de opstelling en het gebruik van de juiste soort materialen. Er wordt namelijk enkel gebruikgemaakt van het beste van het beste. Denk daarbij aan kasten van eikenhout, een keukenblad van marmer of een ander prachtig natuursteen en de meest luxe keukenapparatuur.

Denk goed na over de stijl van de keuken die je ook graag bij jou in huis terug wilt laten komen

Opvallend aan een keuken van een bekende Nederlander? Dat is dat er altijd consistent rekening wordt gehouden met een specifieke woonstijl, die vervolgens door het hele interieur terug te zien is. En dit kun je dan ook erg goed toepassen in een moderne keuken. Een aantal bekende voorbeelden van populaire stijlen, zijn een landelijke stijl, een klassieke stijl, een Japandi of een industriële stijl. Dit betekent dus dat er voor ieder wat wils is.

In de beroemde keukens komt de mooiste apparatuur terug

Maar er is nog een ander opvallend element aan de keukens van bekende Nederlanders. Tijdens het ontwerpen van een keuken komt natuurlijk de mooiste apparatuur terug. Denk daarbij aan apparatuur zoals een vrijstaand fornuis (dat werkt op inductie), een kokendwaterkraan, een stoomoven, een wijnklimaatkast en een prachtig koffiezetapparaat. Met dit soort elementen til je de sfeer van de keuken direct naar een hoger niveau en is het een lust om naar te kijken. Het is dan ook meer dan logisch dat de keuken al snel om wordt getoverd tot het hart van de woning. En dat is ook precies terug te zien in de woning van bekende Nederlanders.

De beroemde keukens zijn altijd het hart van de woning

Gezelligheid, sfeer en luxe vormen een goed ontworpen keuken in de woning van bekende Nederlanders. Het is direct de eyecatcher van huis, waardoor het al erg snel het hart van de woning vormt. Niet zo gek dus dat een keuken in de woning van bekende Nederlanders ook vaak is uitgerust met een waanzinnig grote en mooie eettafel of een barretje waar snel aan gegeten, of lekker aan geborreld kan worden. Laat je dit terugkomen in de keuken bij jou in huis?

Inspiratie opdoen voor dezelfde sfeer als in beroemde keukens? Breng een bezoek aan een keukenwinkel

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van de grootste trends die terug te zien zijn in de keukens van bekende Nederlanders. Laat je maar al te graag een of meer van deze trends bij jou in huis terugkomen? Voor een renovatie of een verbouwing van de keuken is het altijd een goed idee om een bezoek te brengen aan een keukenwinkel bij jou in de buurt. Naast dat hier alle trends terug te zien zijn, kun je ook uitstekend worden geholpen met eventuele vragen en is het mogelijk om een 3d-ontwerp te maken van jouw ideale keuken. En hierdoor kan het hele proces snel en vlekkeloos verlopen. Weet je op dit moment al hoe je de keuken van je dromen eruit moet zien?