Het leek Gaston Starreveld fantastisch om een horecazaak te openen in het Spaanse Marbella. Hij vond, samen met zijn vriendin Marisa, een geschikte lokatie en een naam was snel gevonden: Juul ofwel naar onze oude koningin Juliana.

Gaston en zijn vriendin huurden de zaak van een Nederlands echtpaar en vol goede moed startten zij met de overtuiging de zaak tot een succes te maken. Maar zij hadden niet gerekend op de gemeente Marbella, die het stel geen vergunning wilde verstrekken om muziek te mogen spelen.

Het ging dan ook snel bergafwaarts met Juul. Gaston en zijn vriendin zagen geen andere uitweg dan de zaak te sluiten. Gevolg was wel dat zij een schuld achterlieten van tienduizenden euro's. Maar ja, zo redeneerde het stel, dat behoort nu eenmaal tot het ondernemers risico.

Daar dachten de eigenaren anders over en eisten het geld op. Geld dat Gaston en Marisa niet hadden. De schuld, inmiddels opgelopen naar 140.000,-- euro, was o.a. ontstaan door huurachterstanden en een lening. Want volgens de eigenaren hadden Gaston en zijn vriendin geen euro om te investeren, dus schoten zij dat maar voor.

Maar ondanks beloftes betaalden Gaston en Marisa tot op heden het geld niet terug. Nog altijd wachten de schuldeisers op hun geld. Zij zagen geen andere uitwegmeer  dan naar de rechter te stappen en uiteraard wonnen zij de zaak.

Omdat Gaston, die normaal geld uitdeelt, nog altijd zijn schuld niet heeft voldaan. hebben de schuldeisers beslag laten leggen op zijn villa in El Rosario, onder de rook van Marbelle. Gaston heeft deze villa al geruime tijd voor bedrag van 1.395.000,-- in de verkoop staan.

Op de villa zit een aardige winst en bij verkoop kunnen de schuldeisers gaan innen. Bekendeburen heeft het echtpaar dat de zaak aan Gaston en Marisa verhuurde, om commentaar gevraagd. 'We willen op dit moment er niets over kwijt. De zaak loopt altijd nog en daar willen we het even bij houden. Dat er beslag op de villa is gelegd klopt'.

Marisa erkent in een recent interview de schuld. Wel zegt zij dat een schikking door het echtpaar is afgewezen. Zij willen gewoon de volle 140.000,-- euro terug hebben.