Het moet natuurlijk best wel frustrerend zijn, dat wanneer je zo'n prachtige luxe villa hebt, er maar geen koper opdagen. Het tekent de malaisse op de Spaanse huizenmarkt. Gaston Starreveld, de man van wie iedereen hoopt dat hij een keer aanbelt, heeft daarom maar besloten om over te gaan tot weer een prijsverlaging.

Stond de villa in het begin nog te koop voor een prijs van 1.395.000,-- euro, inmiddels is de prijs al gezakt naar 1.125.000,-- euro . Met deze prijsverlaging van maar liefst 270.000,-- euro hoopt Gaston eindelijk een koper te vinden.

Wat krijgt deze voor zijn geld? De villa beschikt over een totale woonoppervlakte van 350 vierkante, verdeeld over een hoofdhuis en een gastenverblijf. Totaal zijn er vijf slaapkamers, waarvan 2 in het gastenverblijf, en de overigen in de villa zelf. Ook zijn er maar liefst 4 badkamers.

Natuurlijk ontbreekt het zwembad niet, maar ook de buiten BBQ is aanwezig. Er is alleen garage aanwezig. De villa ligt op een heuvel, waardoor je prachtig zeezicht hebt. De villa is werkelijk een plaatje en verdient een koper.