In 2016 kochten Gaston Starreveld, ambassadeur en gezicht van de Nationale Postcode Loterij,en zijn vrouw Marisa in Heemstede een bouwval voor het bedrag van 450.000 euro.

Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 9 ton euro en gingen fors aan de slag met de verbouwing. En eerlijk is eerlijk; de twee hebben er werkelijk een paleis van weten te maken.

Marisa en Gaston zette hun optrekje vervolgens in de verkoop voor een vraagprijs van 1.777.777 euro. Het pand is uiteindelijk verkocht voor een prijs van 1.710.000 euro.

Dat betekent dat de man, die normaal gesproken de hoofdprijzen van de Postcode Loterij uitdeelt, zelf de hoofdprijs heeft gewonnen door een winst te realiseren van maar liefst een vette acht ton euro!!!

De koper krijgt er wel iets zeer moois voor terug. De woonoppervlakte bedraagt 277 vierkante meter. Er zijn in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het dakterras ontbreekt ook niet, de riante achtertuin ligt op het zuiden.

En........ er is een zwembad. Kortom: een lot uit de loterij!!

ARJEN LUBACH OP EIGEN VERZOEK ONTMAAGD DOOR TERRORISTE

DRE HAZES ZWIJGT VOOR GELD!!