Het zit zangeres Corry Konings niet altijd mee. Na een mislukt horeca avontuur in Spanje en het niet kunnen vinden van een koper voor haar prachtige villa in Berkel- Enschot, ondekte bekendeburen dat er ook nog eens beslag op haar villa is gelegd.

Een aantal jarenlang heeft Corry Konings geprobeerd een koper te vinden voor haar luxe villa. Ze begon op een prijs van rond de twee miljoen euro om te eindigen op een prijs van iets onder de 1,4 miljoen euro. Het bleek niet genoeg om een koper te vinden.

Het was een nieuwe tegenslag na een mislukt horeca avontuur in Spanje,, waar Corry veel geld mee zou hebben verloren. Ook kreeg ze het flink aan de stok met haar stiefbroer Fernando over de biografie die zij had geschreven. Uiteindelijk werd die strijd opgelost. Evenals bij het boek van Gordon had Corry uitgehaald naar haar (stief) ouders en dat schoot haar half broer in het verkeerde keelgat.

En nu blijkt er ook nog eens beslag te zijn gelegd op haar villa in het Brabantse plaatsje Berkel- Enschot voor een bedrag van 145.000,-- euro. Waarom is niet bekend. Wel dat de beslaglegger adres voert in de Dominicaanse Republiek.

Toch weer een nieuwe tegenslag voor de zangeres die maar liefst 270 liedjes op haar naam heeft staan.

Bron: Weekblad Party