De echtgenoot van Amanda Balk Stavros Tsatsos , die wordt verdacht van het telen van wiet in een viertal villa’s in Wassenaar, ligt sinds dat moment onder een vergrootglas. En dan met name over zijn financiële positie. Hij zou zowat alleen maar een spoor van schulden en faillissementen hebben achtergelaten en op zijn ritante villa in Wassenaar zou sinds kort beslag zijn gelegd. Dat klopt, maar het beslag bedraagt “slechts” 20.000 euro. De villa waarvan hij samen met zijn ex eigenaar van

is, is een veelvoud waard. Hij kocht dit riante optrekje in het miljonairsdorp Wassenaar in 2008 voor de prijs van 835.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van q.1750.000 euro. Op deze villa rust zeker een overwaarde van tonnen euro’s. Daarbij bezit hij ook nog eens samen met zijn ex een appartement in Den Haag met een leuke overwaarde.

Op dit optrekje rust geen beslag. Amanda zelf woont in het huis dat Afrojack voor haar heeft gekocht. Wat er ook gebeurt, daar zal ze met haar dochtertje Vegas kunnen blijven wonen. Opvallend is overigens dat in het beslagdocument van 10 oktober j.l. staat te lezen dat er geen woon-of verblijfplaats van Amanda’s echtgenoot bekend is!