ZIE HIER DE VIDEO VAN DE VILLA

Prins Maurits en zijn vrouw Marilene zijn weer helemaal verliefd en genieten van hun luxe villa aan de Loosdrechtse Plassen in Breukeleveen.

De villa ligt op een steenworp afstand van de plek waar de villa van Mabel Wisse Smit moet gaan verrijzen. Ze worden nu dus buren. Dat wordt een gezellige boel.

De prins betaalde voor het optekje een bedrag van 1.995.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,1 miljoen euro. De makelaar beschrijft hun droomvilla als volgt:

De makelaar geeft nog eens de volgende omschrijving:

“Een absolute toplocatie, met adembenemend vrij uitzicht. Eigen haven. Romantische tuin. En een zeer comfortabele, luxe, charmante villa, onder architectuur gebouwd. Aan weerszijden van de woning geven dubbele smeedijzeren poorten toegang tot privé parkeergelegenheid. 

Aan de zuidzijde van de tuin biedt een 70 meter lange, oude muur niet alleen maximale privacy, maar ook bescherming tegen de seizoenstormen. De muur verbergt zich achter beukenhagen, rododendrons, bloesemboompjes, blauwe regen en een groepje 15 meter hoge bomen.

Hij wordt op twee plekken onderbroken door een oude toegangspoort met lantaarn naar de botenhuizen. Aan de westzijde ligt de “golfslagvrije” privéhaven. De heerlijke tuin, ’s avonds romantisch verlicht, biedt meerdere terrassen”. De totale woonoppervlakte bedraagt bijna 350 vierkante meter. 

Dat wordt dus genieten.

UITSPRAAK JAN SMIT OVER CORONA VALT TOTAAL VERKEERD

KLEDINGLIJN MONIQUE WESTENBERG GROTE FLOP