Samen met zijn zeventien jaar jongere vriend Felix heeft 'Wie is de Mol' presentator Rik van de Westelaken een superloft appartement gekocht in Amsterdam.

Het ontwerp hiervan heeft zelfs meerdere internationale prijzen gewonnen. Het ziet er dan ook vet uit. Rik betaalde voor dit appartement van twee verdiepingen de prijs van 935.000 euro en dat is een halve ton euro onder de vraagprijs van 985.000 euro. Knap gedaan. De hypotheek bedraagt iets onder de 991.000 euro.

Hiervoor heeft hij een loft appartement met een woonoppervlakte van 196 vierkante meter. In totaal beschikt hij over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen.

Het appartement is zeer licht. Dat komt door de vijf meter hoge glasgevels. Bijzonder is ook dat de vloer van beide verdiepingen van bamboe is. Uiteraard is appartement voorzien van vloerverwarming.

Koken kan in de open woonkeuken, ie is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken bevindt zich in het midden. Uiteraard is er een balkon, maar ook een gemeenschappelijk dakterras met een schitterend uitziht op de haven.

Parkeren is geen probleem, want Rik en Felix beschikken in de garage over een eigen parkeerplaats. Kijk zelf maar hoe gaaf en vet dit appartement is, waar Rik zeker trots op is.