Nederlands Elftal speler Denzel Dumfries, die voetbalt bij PSV, is eigenaar van een zeer luxe penthouse in Barendrecht. Deze kocht hij recent voor 1 miljoen euro, terwijl de oorspronkelijke vraagpijs 1.295.000 euro bedroeg. Op het optrekje heeft hij een hypotheek gevestigd van 9 ton euro.

Hij scoort dus niet alleen op het voetbalveld, maar ook op de huizenmarkt. Denzel maakte overigens tegen de Oekraine het winnende doelpunt voor Oranje.

Voor dit miljoen heeft hij een penthouse met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Het hele penthouse is overigens voorzien van vloerverwarming, dus van koude voeten zal Denzel geen last hebben.

De keuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Zowel de riante woonkamers alsmede de keuken geven toegang tot het terras.

Ook heeft Denzel de beschikking over een dakterras van 100 vierkante meter. Het parkeren van de auto is geen enkel probleem, want ieder appartement heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Het penthouse is werkelijk om je vingers bij af te likken. Kijk zelf maar....