Denzel Dumfries scoorde in de achtste finale van het WK voetbal in Quatar op schitterende wijze het derde doelpunt tegen Amerika. Door de 3-1 overwinning staat Nederland nu in de kwart finale.

Recent scoorde Denzel ook met de verkoop van zijn penthouse in Barendrecht, dat hij een jaar geleden kocht voor exact 1 miljoen euro en die hij nu heeft verkocht voor een bedrag van 1.130.000 euro plus 10.000 euro aan roerende zaken. Hij heeft ijn ongeveer1 jaar een winst gemaakt van 130.000 euro. Niet slecht.

Voor dit geld krijgt de koper een penthouse met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. Het hele penthouse is overigens voorzien van vloerverwarming.De keuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Zowel de riante woonkamers.  alsmede de keuken geven toegang tot het terras.

Ook heeft de koper de beschikking over een dakterras van 100 vierkante meter. Het parkeren van de auto is geen enkel probleem, want ieder appartement heeft de beschikking over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.