Saskia en Serge, die dit jaar vijftig jaar zijn getrouwd, hebben jarenlang gewoond in dit riante landhuis in de Betuwe., maar hebben het nu te koop gezet om kleiner te kunnen gaan wonen. Zal best wel even pijn doen om straks het paleis te verruilen voor een kleiner appartement. 

Het landhuis is te koop gezet voor een vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Wat zij er voor hebben betaald is niet bekend. Wel rust er een hypotheek op het landhuis van iets minder dan 91.000 euro. Dat betekent dat er een winst aan de horizon gloort van zeker 1,1 miljoen euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De makelaar is in ieder geval zeer enthousiast: “Vanaf de Zuiderlingedijk ziet u onmiddellijk dat dit landhuis uit 1968 op een voortreffelijke locatie is gebouwd. Heerlijk verscholen achter de dijk met aan de overzijde de Linge en in eigendom een natuurgebied . Prachtig uitzicht op een weids achterland”.

Klinkt al zeer aantrekkelijk. De woonoppervlakte bedraagt 300 vierkante meter en in totaal zijn er zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers waarbij er 1 beschikt over een jacuzzi. Dit alles verdeelt over twee woonlagen en een kelder.

Koken kan in de dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde stenen garage. Maar dit is niet alles: wat te denken van het buitenzwembad en een heuse gravel tennisbaan en drie kleine vijvertjes waaronder een eendenvijver! Kortom; een waar paradijs.

Na verkoop is het de bedoeling een appartement te kopen en de meeste tijd te kunnen doorbrengen in Spanje waar ze al jaren komen! Een mooie droom die zeker in vervulling zal gaan.