Rene Froger en zijn vrouw Natasja hebben al eerder laten weten hun riante villa in Blaricum te willen verkopen. Nu de kinderen de deur uit zijn is de villa voor hun tweetjes te groot geworden en willen ze kleiner gaan wonen.

Sinds gisteren staat de villa te koop en de vraagprijs is op aanvraag. Die zal zeker op zo'n 5,5 tot 6 miljoen euro liggen als het al niet hoger is. Rene kocht de villa in 1994 uit een veiling tegen een onbekende prijs, maar heeft er wel in totaal voor 4,6 miljoen euro aan hypotheken op laten vestigen.

De villa is van een absolute topklasse. De woonoppervlakte bedraagt 629 vierkante meter en in totaal zijn er negen kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus vliering en plus een kelder. Er is een dakterras aanwezig en de prachtige tuin, ontworpen door Rob Verlinden, ligt rondom de villa. Ook is er een overdekt en verwarmd terras te vinden.

Op het perceel ligt ook een kantoorvilla en een tuinhuis met eigen keuken en openhaard. Ook is het tuinhuis voorzien van vloerverwarming.

En dat is nog niet alles. Er is buiten een verwarmd zwembad, een tennisbaan, een sauna, maar ook een huisbioscoop en een gym. Wat wil een mens nog meer?

Koken kan in de ruime luxe woonkeuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.  De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage welke ruimte biedt aan drie auto's.

Kortom: een pareltje.