Een aantal jaren geleden was presentatrice Nance Coolen een van de kijkcijferkanonnen van SBS. Samen met Gerard Joling presenteerde ze o.a. de kijkcijferhit 'Sterren dansen op het IJs'.

Maar Nance is back on stage en gaat het programma 'Helden van Nu' bij SBS doen, waarin zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. Een mooi initiatief van de zender.

Nance en haar man Sytzama wonen in deze prachtige twee onder 1 kap villa in het Gooise Naarden. Zij kochten dit optrekje voor de prijs van 730.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 776.000 euro.

De woonoppervlakte bedraagt 173 vierkante meter en het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Koken kan Nance in de grote woonkamer die niet alleen voorzien is van diverse inbouwapparatuur maar ook van een zogenaamd droogeiland.

Verder beschikt de presentatrice over een riante tuin met zonneterras en een jacuzzi. Dat is uiteraard genieten. De auto parkeren vormt ook geen enkel probleem, want er is een oprijlaan waarop meerdere auto's kunnen staan.

Kortom; een heerlijk paradijsje voor Nance en haar man. Kijk zelf maar.