Steven Bergwijn ruilt de Engelse topclub Tottenham Hotspurs in voor Ajax, die hem voor 31,1 miljoen euro heeft gekocht.Uiteraard zal Steven wellicht in Amsterdam gaan wonen. Overigens heeft Steven ook nog voor PSV gevoetbald.

Mooie gelegenheid om binnen te kijken in dit prachtige appartement. Deze heeft hij voor een bedrag van 920.000 euro gekocht en er een hypotheek op laten vestigen van 999.999 euro.

De woonoppervlakte bedraagt 180 vierkante meter en hij beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers. Er is zeer luxe keuken inclusief een kookeiland en diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer heeft schuifdeuren naar het riante balkon. Tevens beschikt Steven over twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder die hij erbij heeft gekocht. De vraagprijs was 40.000 euro.

Buiten dit schitterende appartement kocht hij ook in 2019 dit appartement voor 1,9 miljoen euro. Recent heeft de nieuwe aanwinst van Ajax voor ruim 6 ton euro een stuk grond gekocht in Almere en er een hypotheek op laten vestigen van 2 miljoen euro

Daar gaat hij op zeker een mooie villa laten bouwen.