Linda kocht een paar jaar geleden voor 950.000 euro dit pand voor haar zoon Julian Vahle en uiteraard zonder een hypotheek nodig te hebben.

De woonoppervlakte bedraagt 148 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer,

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan hij in de zeer luxe keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Ook is er nog een achtertuin van 33 vierkante meter, die op het noorden is gelegen.

Woont zijn zus Noa met de Jordaan op de hoek, Julian woont midden in het centrum van Amsterdam., dus als hij een auto heeft zal hij een parkeervergunning nodig hebben van de gemeente Amsterdam.

Het pand is voor 3/10 deel eigendom van Julian. Een mooi cado van moeder Linda, want nu al betekent dit 3 ton euro voor zoonlief en in de huidige markt nog veel meer waard is geworden.

Zoals bekend werkt zijn zus in de redactie van Vandaag Inside en maakt zij carriere als sportverslaggeefster, Julian is muziekproducer en werkte mee aan The Voice 2022 waar hij kandidaten begeleidde naar The Voice Comeback Stage!